In sens general, videochatul este o forma de comunicare prin intermediul unui calculator, a unei conexiuni la internet bune si a unei camere web, prin care doua sau mai multe persoane socializeaza, vorbesc, se privesc fata in fata si discuta cum nu ar putea-o face prin alta metoda de comunicare, ca telefonul. 

Videochatul poate fi de doua feluri, platit sau gratuit, iar in functie de continut, videochatul poate fi cu continut adult sau cu continut non-adult, destinat diferitelor categorii de utilizatori. In ceea ce ne priveste, vom dezbate putin notiunea de videochat pentru adulti.

Studiourle de videochat sau videochatul practicat la domiciliu sunt forme de videochat legale, aprobate iar prestatorul, cel mai adesea intalnit prestatoarea de servicii in acest caz numindu-se model de videochat.

In Romania, videochatul a aparut undeva incepand cu anii 2000, insa atunci nu era aprobat prin lege si nu era considerat un serviciu legal. Din anul 2010 insa, multe firme s-au specializat pe acest domeniu, si-au intemeiat afaceri de profil si au inceput sa angajeze modele pretutindeni in tara.

Se pot urma si cursuri pentru a fi pregatit cum trebuie pentru un asemenea job, sau chiar poti face cariera din asta si castiga bani frumosi. Studiourile de videochat de peste tot din tara si din lume ofera servicii in principal clientilor din afara tarii, Romania fiind banata pentru a nu putea intra pe asa ceva.

De obicei, clientii acestor modele si doritorii de asemenea servicii senzuale si potrivite pentru dorintele fiecaruia, sunt de origine din Statele Unite ale Americii, din Anglia, Franta si alte tari europene sau asiatice.

Fetele si baietii care practica un asemenea job colaboreaza cu site-uri de profil din cadrul studiourilor unde au si camere proprii si amenajate la cerere sau de acasa, castigurile acestora ajungand undeva intre 200 si 3000 de euro pe luna, in functie de numarul de ore si de tipul de servicii prestate, modelele luand un comision din fiecare apel facut de clienti. Aceste comisioane fiind destul de mari, se calculeaza in functie de duratele apelurilor si angajatul primeste o cota parte din ele, in functie de politica fiecarei firme.

De admin

Un comentariu la „Videochatul pentru adulti”
  1. Este greu sa faci acest lucru de acasa, daca nu ai o experienta in domeniu. Daca este prima incercare, cel mai bine apelati la un studio videochat, unde aveti parte si de training si unde va ofera suport la fiecare pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *