Kilogramele in plus se acumuleaza foarte repede si se elimina foarte greu. O persoana care este predispusa unei greutati corporale mai mare se poate mentine destul de greu. De obicei grasimea este foarte greu de indepartat mai ales atunci cand este ereditara. daca parintii au kilograme in plus nu putem s ane asteptam sa avem o talie de viespe fara sa facem nici un efort. Pentru a ne mentine va trebui sa tinem toata viata dieta.

Persoanele supraponderale nu reusesc sa isi explice faptul ca alte femei foarte slabe mananca si dulce si alte lucruri si totusi nu se ingrasa atat de mult. Iata cateva trucuri pe care ar trebui sa le pui in practica atunci cand te-ai hotarat sa slabesti:

In primul rand este foarte important sa iti cumperi totul in proportii mici. Daca iti este pofta de ciocolata nu trebuie sa renunti definitv la ea ci trebuie sa mananci doar foarte putina.

Daca pana acum obisnuiai sa iti cumperi o ciocolata mare, de acum incearca sa mananci 2 patratele de ciocolata neagra.
Apa este extrem de importanta atunci cand vrei sa slabesti. o persoana care nu consuma suficienta apa nu poate sa elimine kilogramele in plus deoarece celulele adipoase nu se pot dizolva si se depun pe alte locuri. Este foarte important sa va hidratati sa sa formati din a bea apa un adevarat obicei. In loc sa luati o gustare plina de calorii mai bine consumati un pahar de apa. Astfel, vei observa cum talia ta se va micsora in mod considerabil fara sa faci prea mult efort.

De asemenea, renunta la sarea din macare si inlocuieste-o cu ierburi si condimente. Acestea ajuta foarte mult la dizolvarea arderilor si de aceea trebuie sa consumati cat mai multe. Sarea mentine sarea in corp ceea ce nu este prea sanatos pentru organismul nostru.

De admin