Exista foarte multe fete care isi fac griji atunci cand trebuie sa se intalneasca cu parintii iubitului. Se imtampla de foarte multe ori ca unele fete sa se gandeasca doar la felul in care vor arata mai mult decat la felul in care se vor comporta. Iata cateva sfaturi despre cum ar trebui sa te comporti in aceasta situatie:

Prima impresie conteaza intotdeauna, mai ales la intalnirea cu parintii si familia iubitului tau. Nu vei avea parte de o a doua sansa prin urmare, conteaza felul in care te prezinti la prima invitatie in casa lor. Trebuie sa le prezinti o femeie incantatoare, plina de viata, pe care sa o placa imediat si de care sa fie mandri ca este partenera fiului sau nepotului lor. Sigur, o astfel de intalnire poate fi cat se poate de intimidanta si de ce nu, stresanta.

Sub nicio forma nu e nevoie sa ii cunosti parintii dupa prima sau a doua intalnire, pana cand relatia nu este inca serioasa. La fel, nici tu nu trebuie sa il presezi cu acest lucru, nici macar daca e vorba despre sarbatorile de iarna si ai promis parintilor ca le vei petrece cu ei. Daca relatia este la inceput, impartiti-va timpul astfel incat sa va achitati pe rand de toate obligatiile familiale, lasand timp si pentru voi doi. Inainte de toate, trebuie sa stabiliti daca sau nu aveti o relatie exclusiva, cat de serioasa e aceasta si ce planuri de viitor aveti impreuna. Abia apoi intra in discutie si parintii sau bunicii.

E si motivul pentru care ai un timp necesar pentru pregatire. E cat se poate de nasol sa te trezesti fata in fata cu parintii iubitului imbracata ca pentru o vizita la piscina sau la club cu gasca.

Ai grija sa nu faci o prima impresie proasta pentru ca aceasta conteaza extrem de mult. Indiferent daca crezi ca vei ramane sau nu cu iubitul tau trebuie sa lasi o impresie cat mai placuta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *