Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa nu isi dea seama insa sa se afle intr-o relatie dificila, o relatie toxica care nu ar merita eforturi. Foarte multe persoane prefera sa se complaca in astfel de situatii fara sa isi dea seama ca astfel nu vor face decat sa piarda vremea langa o persoana nepotrivita. In continare, va voi prezenta cateva lucruri sau mai bine zis, cateva semne ca te afli intr-o relatie toxica si ca ar trebui sa te retragi cat mai repede din ea:

Partenerul insetat de atentie

Se intampla de foarte multe ori ca barbatilor sa le placa sa fie foarte alintati. Stim ca mamele de baieti fac acest lucru iar din acest motiv este posibil ca barbatul sa se comporte intreaga viata ca si cum ar fi imatur. Este posibil ca tie sa iti placa sa fie o persoana alintata si sa incerci sa ii intri in gratii insa in realitate acest partener insetat de-a dreptul de atentie se va dovedi a fi astfel unui vampir care te termnina pur si simplu si iti consuma toata energia. Asadar, in cazul in care ai petrecut un weekend cu partenerul tau si te simti ingrozitor de obosit ai  putea sa iei in consiiderare ca te afli totusi intr-o relatie toxica. Fa astfel incat sa scapi de aceatsa situatie pentru ca rabdare nu vei avea intreaga viata.

Compromisuri

Se inttampla de foarte multe ori sa intalnim femei care spun ca ele fac prea multe compromisuri. De fapt, echilibrul este cel mai important factor dintr-o relatie. In cazul in care simti ca partenerul tau nu face decat sa cearca insa nu ofera nimic ar trebui sa iei masuri. Pentru ca totul sa functioneze este foarte important ca ambii parteneri sa faca diferite lucruri si sa isi imparta sarcinile si indatoririle unul fata de celalalt.

De admin