Michael Cera

Michael Cera

Hei, adolescentilor, mai vreti sa adaugat ceva pe lista voastra de anxietati? Se pare ca acele perioade ciudate prin care treceti sunt departe de a fi universale in regatul animal. Doar pe oameni s-a decis Mama Natura sa-i harazeasca cu aceasta perioada a vietii. Ce scop evolutionar ar fi existat ca tipii sa stea inchisi in beciul parintilor si sa-si intinda Clearasil pe fata in floarea varstei sexuale?

Oamenii de stiinta nu pot sa cada de acord exact cand faza adolescentina a evoluat. Unii cred ca adolescentii au inceput sa apara inca de pe vreama Homo erectus acum mai mult de un milion de an, in timp ce altii cred ca este o dezvoltare mult mai recenta. Pana cand vor gasi un schelet de Homo erectus tinand in mana un iPod plin cu piese de la My Chemical Romance, nu vom putea sa stim niciodata sigur.

Ce teorie iau in considerare oamenii de stiinta:

Unii oameni de stiinta cred ca jumatatea de deceniu in care ne chinuim cu viata ii forteaza pe barbati sa dezvolte trasaturi care atrag femeile, precum un simt al umorului, talent artistic si aptitudini de conversatie. Sincer, totusi, aceasta teorie suna de a utopie a oamenilor de stiinta care nu vor sa confrunte uratul adevar, anume ca memorarea tabelului periodic si a fiecarui episod din „Battlestar Galactica” nu-i va aduce vreodata mai aproape de vreo fata.

In plus, e greu sa crezi asta, din punctul de vedere al evolutiei. Chiar ar trebui sa credem ca toti tipii care nu au avut ani de adolescenta stanjenitori au fost eliminati? Cand mergeam la liceu, in timp ce adolescentii stangaci si ciudati incercau sa-si descopere fermecatoarele personalitati de adult, adolescentii cool erau ocupati facandu-si de cap unul cu altul. Dupa cateva mii de ani astfel, nu ar fi trebuit evolutia sa dicteze ca sa ne transformam toti in Sean Connery in ziua in care implinim 13 ani?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *