stailer

Probabil deseori te-ai aflat în situația de a nu dispune de numărul de telefon de la recepția salonului unde vrei să te programezi. Ai uitat de ea până ai ajuns acasă și ai mai amânat încă o săptămână programarea la tuns sau la manichiură. Acum programările la saloanele de înfrumusețare sunt la o atingere distanță! 

Descarcă gratuit aplicatia Stailer pe telefonul tău și cu doar câteva atingeri de ecran poți obține rezervarea locului. 

Aplicația Stailer se poate utiliza pentru o mulțime de beneficii în legătură cu programările la salon. Mai mult decât atât, în afara programărilor, Stailer îți permite să oferi la rândul tău recenzii despre experiența la salon sau să le citești pe ale altora. Cu toate acestea aplicația nu este singura metodă de a obține rezervarea locului, ci și platforma stailer.ro. 

Programările la saloanele de înfrumusețare sunt la o atingere distanță!

Tot ce trebuie să faci pentru a te programa de pe telefon, cu doar câteva atingeri de ecran, este să descarci aplicația și să îți faci un cont. Prin intermediul acestuia ai următoarele opțiuni pe care trebuie să le încerci. Este vorba despre:

  • Căutarea unui salon în funcție de serviciul dorit.
  • Aflarea prețului serviciului de care ai nevoie.
  • Descoperirea tuturor saloanelor din zona ta prin harta interactivă.
  • Reprogramarea la un serviciu periodic.
  • Setarea reminderelor pentru programarea ta.
  • Programarea unei alte persoane.
  • Scrierea unei recenzii despre experiența ta la salonul respectiv. 

Stailer a expus programările la saloanele de înfrumusețare într-o manieră unică – prin care beneficiezi de și mai mult confort. Acum nu mai trebuie să petreci minute în șir în așteptare la telefon pentru a găsi un loc disponibil. Trebuie doar să accesezi platforma sau aplicația mobilă. Sunt expuse și alte detalii aici

Platforma poate fi accesată de pe desktop, iar aplicația mobilă se poate descărca pe telefon sau pe tabletă. Nu este neapărat să te programezi imediat ce ai intrat pe site sau pe aplicație. Poți căuta salonul perfect pentru tine oricât dorești, deoarece ambele metode de programări sunt gratuite. Peste 1000 de saloane din 41 de orașe din România te așteaptă pentru momente de relaxare!

Servicii disponibile pentru femei și bărbați de toate vârstele!

Chiar dacă de multe noi tehnologia este asociată cu persoanele tinere și evoluția ei pare să nu fie în scopul celor mai în vârstă, acesta nu este și cazul platformei stailer.ro. Aceasta este foarte simplu de utilizat și oricine o poate folosi pentru o programare. De asemenea, serviciile disponibile nu țin cont de vârstă și poți efectua o programare pentru orice persoană. 

Dacă mama, sora, o prietenă, tatăl, bunicul sau un vecin nu dispun de posibilitatea accesării aplicației sau platformei, poți face tu o programare pentru ei. 

Ai pe site toate informațiile referitoare la acest lucru, alături de o secțiune de contact. Poți comunica prin intermediul live chat-ului de pe site sau poți trimite o solicitare la adresa de e-mail support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *