servicii masaj erotic

Pentru unii, primul gand despre masajul erotic este adrenalina, sarea si piperul vietii in doi. Pentru altii este doar o distractie de cateva minute, relaxarea de care au nevoie, din cand in cand. Sau o provocare, mai ales daca se ajunge la confesiuni facute partenerului de viata. 

Pentru cei care se regasesc  intr-un astfel de context, iata cateva detalii bine de stiut – citeste aici mai multe despre masaj erotic. 

Prima reactie cand iti spune ca ar dori sa incerce masajul erotic 

Unora li se pare ca acest tip de activitate sfideaza relatia si ca echivaleaza cu dorinta de a evada din rutina celor doi. Asa sa fie, oare? Ei bine, prima reactie ar putea fi de panica si mai apoi de respingere a ideii. Este firesc, intr-o oarecare masura, avand in vedere ca instinctele de supravietuire ne fac sa respingem ce e nou, din teama. Teama de necunoscut, evident. 

Daca este vorba de a se programa la Soul Masaj, ar fi bine de incurajat aceasta experienta. Iata de ce:

  • Exista un tip de masaj special pentru cupluri. Este singurul de acest gen, asadar ambii parteneri pot fi masati in acelasi timp. O nebunie! 
  • Preturile sunt accesibile, asadar, chiar daca va fi o experienta one time sau una repetata, nu va fi vorba de un sacrificiu financiar pentru a putea beneficia si tu. 
  • Poate fi o experienta grozava, de learning, mai intai de toate despre propria persoana si mai apoi despre cuplu. Ce iti place, care iti este limita in ceea ce priveste experimentarea placerilor sunt cateva aspecte care devin relevante pentru tine. 
  • Va fi o provocare. Trecerea timpului este doar unul din motivele pentru care, intr-un cuplu, s-a instalat monotonia. Acea pasiune de la inceput se transforma in rutina, imbratisarile si alte manifestari calde devin depasite. Se pare ca ce spuneau unii, ajunsi in etate, ca dragostea se transforma in respect, nu era gresit. Este insa o cale reversibila, daca iei atitudine si readuci sarea si piperul in ecuatie; iar masajul erotic ar putea fi exact acel ceva de care aveti nevoie.

Soul Masaj, salonul unde te poti programa oricand pentru un masaj erotic 

In capitala sunt destul de multe saloane de masaj, insa nu toate au servicii de profil atat de variate. La Soul Masaj sunt disponibile masaje pentru cupluri, acesta fiind singurul tip de serviciu de acest fel. Mai apoi, in aceeasi lista cu serviciile disponibile se numara masajul VIP, cu ulei de argan, masajul cu dus asistat, cu una sau chiar cu doua maseuze. 

Asadar, atunci cand primul gand este acela de a incerca masajul erotic, ar fi bine sa continui, sa dai curs acestuia si sa imbratisezi provocarea si deopotriva experienta unica. La Soul Masaj te poti programa simplu si rapid si iti poti alege maseuze care te va delecta pret de 60 de minute – sau 90 de minute, daca alegi extra timp. 

Date de contact:

Telefon: 0727 861 111

Whatsapp: 0732 855 488

E-Mail: artemis.masaj@gmail.com

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *