Nu cred ca exista vreun parinte care sa nu isi doreasca sa aiba  cu copil cat mai educat, responsabil si care sa dea dovada de buna crestere. Totusi, se intampla de foarte multe ori ca parintii sa faca diferite greseli in ceea ce priveste educatia copilului.

In continuare, voi prezenta cateva dintre greselile pe care le fac unii oameni si care conteaza extrem de mult pentru un copil. Mai exact, exista o mare parte a oamenilor care fac greseli atunci cand poarta prima discutie legata de sex cu copilul lor. In continuare va voi prezenta cateva dintre lucrurile pe car eunii parinti le gresesc. Iata unde gresiti atunci cand purtati prima discutie despre sex cu copilul:

In primul rand, orice parintie este inspaimantat la ideea ca trebuie sa poarte o prima discutie cu copilul legata de sex. Nicio prima discutie legata de sex nu este una confortabila. Totusi, in cazul in care nu vei spune lucrurilor pe nume si nu ii vei explica copilului lucrurile pe care trebuie sa le inteleaga despre sex, va intra in diferite discutii afara, cu prietnenii sau cu alte persoane nepotrivite si va intelege cu totul gresit fata de ceea ce va trebui sa inteleaga.

Apoi, trebuie sa intelegi ca copii aud tot ce vorbeste despre sex sau despre alte situatii de natura sexuala. Daca esti rautacios si incepi sa critici sau sa explici lucrurile despre sex intr-o maniera gresita, cel mai probabil copilul va intelege gresit mesajul pe care vrei sa il transmiti. Trebuie sa ai grija sa nu spui lucruri gresite si sa nu te folosesti de expresii necoespunzatoare pentru a defini sexul in fata copilului. Doar asa vei reusi sa ii transmiti copilului ceea ce va trebui sa inteleaga cu adevarat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *