Chiar daca unele dintre noi avem doar 22 de ani, suntem constant intrebate de cei din jur daca avem un iubit, un prieten, un sot sau copii. Nu pun la indoiala faptul ca a fi intr-o relatie serioasa este ceva important in viata asta si la varsta asta, insa doar vreau sa precizez ca nu este nimic rau sau un lucru penibil sa nu ai parte de asa ceva cateodata.

Articolele pentru femei si pentru barbati sunt pline de sfaturi si de opinii despre cum sa cuceresti sa obtii o pereche ideala, de cele mai multe ori de sex opus.

Sunt o gramada de discutii legate despre femei care cauta, obtin si pastreaza un partener de viata, dar ce sa mai vorbim despre femeile care vor ca mai intai de toate sa fie fericite de ele insele, in afara unei relatii romantice cu cineva.

Afirmatia fundamentala care  este inca facuta in aceste zile moderne si la aceasta varsta este despre faptul cum un barbat este singur pentru ca asa vrea el, dar o femeie este singura pentru ca nimeni nu o doreste.

Aceasta presupunere gresita continua sa aiba fani printre oameni si continua sa dezvolte mituri despre femei si despre ce acestea isi doresc de la viata.

Devin suspicioasa atunci cand  singurele persoane care iti spun lucrurile astea sunt fie un tip care vrea sa se culce cu tine, fie bunicii tai care vor cat mai repede nepoti. Intotdeauna ar trebui sa cauti mai multe motive si argumente de la mult mai multe persoane decat de la tipul celor care tocmai au fost descrise.

Atunci cand stii ce vrei de la viata, de la tine si ca vrei un partener de viata, nu este necesar sa incepi sa ai intalniri romantice doar pentru a trece timpul, cred ca ai lucruri mai bune de facut decat atat. Si asta nu este o scuza pentru cineva.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *