Daca in urma cu ceva vreme tinerii nu stateau impreuna pana cand nu erau casatoriti, in ziua de astazi ei se muta impreuna foarte repede, chiar si la cateva zile de realtie.

Sigur ca exista anumtie reguli de care trebuie sa tinem cont inainte sa ne mutam cu partenerul. In primul rand, este nevoie de o perioada in care sa ne acomodam si sa cunoastem cat mai mult cu partenerul.

Este imposibil sa fii tot timpul de acord cu altcineva sau ca deciziile luate sa aiba doar beneficii pentru ambii. Inevitabil, apar macar mici certuri, alteori adevarate perioade de criza.

Daca tot stim ca sigur vor veni, nu este cazul sa parem surprinsi cand se intampla. De aceea este nevoie de calm, rabdare si dorinta de a repara. In acest fel, esti capabil sa-l asculti cu atentie si pe celalalt, cunoscut fiind faptul ca „la nervi”, mintea noastra nu da un randament prea bun, iar adesea distorsioneaza si interpreteaza eronat realitatea. Nu degeaba furia a fost denumita „o nebunie de moment”. Aceste perioade sunt neplacute, dar oglindesc obiectiv cat de solida si de sanatoasa este o relatie.

Decizia comuna de a locui impreuna se va dovedi una buna sau mai putin potrivita dupa un anumit timp in care relatia a progresat, dar mai ales dupa ce dupa viata in aceeasi locuinta a inceput. Certitudini nu exista, dar anumite probleme pot fi prevenite sau rezolvate imediat ce apar.  Daca exista indoieli, angoase, anumite retineri (si sigur exista), se poate amana. Cateva saptamani de asteptare in plus pot fi exact ceea ce cuplul are nevoie.

Asadar, este foarte important ca acest lucru sa se intample la momentul potrivit. Nu trebuie sa faceti acest lucru decat in momentul in care simtiti cu adevarat ca va doriti sa adormiti si sa va treziti in fiecare dimineata langa aceeasi persoana.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *