In ziua de astazi toata lumea fuge dupa bani, fie ca lucreaza intr-un mediu greu si stau de dimineata pana seara in medii toxice sau pur si simplu sunt oameni care stau ore intregi in fata calculatorului. Este destul de greu sa faci un ban cinstit in ziua de astazi, dar unele persoane se pare ca resusesc sa stranga bani din activitati total normale.

O femeie isi vinde parul online pentru 4000$

Sunt foare multe afaceri care ajung sa achizitioneze par uman pe care il vor folosi in diferite scopuri. Debra Yerga a avut o idee extraordinara de a isi vinde parul lung de 31 de inch pentru suma de 4000 de dolari. De obicei parul natural este folosit in realizarea de peruci si aparent au fost multe companii care au dorit parul acestei domnisoare. Asa ca de doresti sa te tunzi si sa scapi de podoapa capilara ai putea sa te gandesti mai bine si sa iei in considerare aceasta optiune.

Poarta un tricou nou in fiecare zi

Jason sadler este un tip normal care ajunge sa castige 500 000 de dolari in fiecare an prin simplul fapt ca isi schimba tricoul in fiecare zi. In fiecare zi acesta poarta cate un tricou nou de la o companie diferita cu un logo diferit. A inceput aceasta activitate in anul 2009 cand incasa in functie de de ziua din an. Spre exemplu pe 1 ian incasa 1 $ pentru un dolar, pe 31 Dec incasa 365 dolari. Primul sau an a fost atat de bun incat a ajuns sa castige 70 000 de dolari si a continuat afacarea pentru anii viitor. In anul 2012 se estimeaza ca a castiga 500 000. De asemenea si-a pus la licitatie numele. Acesta si-a schimbat numele pentru suma de 45 000$.

Este ciudat cum unii oameni pot strange bani prin simplu fapt de a sta si a face lucruri total obisnuite.

De admin