Orice femeie trebuie sa fie ingrijita si sa aiba un par cat mai frumos si mai sanatos. Toate femeile trebuie sa aratae impecabil si sa fie cat mai frumoase. Parul este cel care poate schimba complet fizionomia si aspectul unei persoane. Daca va doriti ca parul dvs sa fie cat mai frumos si mai sanatos trebuie sa faceti astfel incat sa adoptati o tunsoare si o culoare potrivita a parului. Astfel puteti sa aratati chiar si cu 10 ani mai tanara.

De asemenea, pentru a avea un par cat mai frumos trebuie sa faceti astfel incat sa hidratati si sa hraniti parul in profunzime. Pentru acest lucru trebuie sa folositi un sampon potrivit tipului dvs. de par dar si un balsam potrivit. Pentur ca stim ca femeile cheltuie foarte multi bani pe produsele cosmetice fiind in cautare permanenta a produsului cel mai bun, va vom oferi niste sfaturi care va vor ajuta in aceasta privinta. Iata cum poti sa obtii un balsam natural, acasa si care sa ofere efecte inimaginabile.

  • In primul rand, daca aveti un par gras trebuie sa faceti o solutie mai mult decat un balsam. Un balsam poate sa incarce si mai mult textura firului de par ceea ce nu este indicat pentru un par gras. Trebuie sa faceti o solutie formata dintr-un amestec de apa amestecata cu coaja rasa a unor lamai. Apa trebuie sa fie fierbinte si lasi totul  sa se macereze timp de 20 de minute. Apoi, poti sa pui solutia respectiva pe par si sa o lasi asa. Nu necesita clatire aceatsa masca!
  • In cazul in care parul este uscat poti sa iti faci o masca dintr-o banana si o lingura de avocado. Amesteci aceasta pasta si o aplici pe par dar si pe scalp. Acoperi totul cu ceva din plastic si apoi cu prosop. Lasi sa actioneze cel putin 20 de minute, dupa care poti sa te speli cu un sampon bland.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *