manequeen

 

        Manequeen a aparut pe piata muncii in urma colaborarii cu cei din grupul Charm Studios, iar succesul a fost unul garantat. In momentul in care s-a stiut ca se fac angajari de manechine, Manequeen a avut un succes grandios, numarul angajatelor depasind asteptarile.

Surpriza modelelor a fost atunci cand au realizat ca Manequeen nu ofera simple angajari, ci un nou mod de a trai. Cand ne referim la termenul de angajare, ne vin in minte un contract si un salariu care nu este mereu in functie de performantele sau studiile tale. Acest lucru a fost combatut in momentul in care Manequeen a luat nastere, deoarece salariul este cu mult peste masura asteptarilor, iar performantele sunt premiate in orice moment, fara ezitare.

Eleganta imbinata cu castig

          Manequeen a dorit sa angajeze fete elegante, naturale, delicate, amuzante si sociabile, cu bunul simt necesar fiecarui job. Fetele care stiau ca se fac angajari de manechine si au tinut un interviu la Manequeen, au prezentat toate aceste calitati, dand dovada de determinare si dorinta puternica de a munci si de a reusi.

Odata cu formarea echipei, primele castiguri ale modelelor au fost rezultatul profesionalismului si al seriozitatii. Treptat, ne-am ridicat cate o treapta in domeniul videochatului. Fiecare treapta a reprezentat un progres imens, iar evolutia continua a dus la recunoasterea studioului ca fiind chiar cel mai bun din Bucuresti.

„In momentul de fata, afirmam cu mandrie ca printr-o echipa tanara si specializata in tot ceea ce tine de acest domeniu si printr-un numar de modele de elita, suntem apreciati si la nivel international pentru performantele si inovatiile cu care aparem in permanenta.” –  confirma intr-un comunicat managera. „Pentru onoarea de a avea un renume de prestigiu pe piata muncii, venim cu imbunatatiri in fiecare luna, pentru a crea tot confortul pentru modelele noastre. Ambitia si vointa lor au fost fara limite, iar putinul lucru prin care noi le putem multumi este sa le oferim tot luxul de care are nevoie o femeie.”

De asemenea, ne bucuram sa avem printre noi si modele care castiga si peste 15.000$ lunar, care isi doresc sa fie cunoscute peste tot in acest domeniu prin performantele lor. Aceste modele sunt invitate sa ne reprezinte studioul in cele mai importante gale.

Manequeen este locul unde fetele hotarate sa isi schimbe viata ajung sa aiba parte de experiente incredibile si inedite, prin care primesc aprecierea si respectul la care mereu au visat. In final, orice model stie ca Manequeen nu este altceva decat un drum mai usor spre viitorul mult dorit.        

De admin