Magia a fost ceva mereu fascinant. A fost, este si va fi un domeniu care va continua sa existe si sa puna zambete pe fata oamenilor. Au fost foarte multi magicieni care au impresionant sute, mii chiar milioane de oameni. Doar putini au reusit sa se ridice la asteptarile publicului si chiar sa le depaseasca.

Dante

Cunoscut in lumea iluzionismului drept „Dante de magician” acesta a fost unul din cei mai mari magicieni din toate timpurile. Cand acesta a murit in anul 1955, s-a spus ca o era a magiei a apus. A fost o personalitate care a ajuns sa fie foarte influenta in lumea magiei si nu numai. Sub numele sau Harry August Jensen, acesta s-a nascut la data de 3 octombrie 1883 in Copenhaga, Danemarca. Folosea deseori cuvintele „Sim Sala Bim” inainte de a face un truc sau numar pentru a adauga sentimentului de imersiune.

Magic Babe Ning

Aceasta reprezentanta a sexului frumos a fost numita „South East Asia’s First Professional Female Magician” de multe ziare si reviste. Ca inspiratie la avut pe David Copperfield, urmarindu-i emisiunile inca de la varsta de 5 ani. Acestia nu i-a placut idea ca in magie femeile sunt folosite in general drept asistente si a decis sa inverseze rolurile. In momentul de fata aceasta are performante cu J C Sum peste tot in Aisa. Pe data de 5 iulie 2008 aceasta a facut „The Impalement cage” unde a evatad dupa ce era incatusata, incheiata cu lacate, si lanturi dintr-o cusca de otel care avea un pat facut din 13 tepi de otel care erau programati sa cada peste ea in doar 90 de secunde. Pentru a adauga sentimentului de pericol aceasta era si legata la ochi.

Harry Houdini

Fiind recunoscut drept maestrul evadarilor Houdini este privit ca fiind cel mai mare nume din industria magiei. Acesta a devenit recunoscut dupa evadarile sale imposbile printre care si Chinese Water Cell. Acest numar il inchipuia incatusat si legat in lanturi intr-un recipient cu apa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *