Sigur ca nu este deloc usor sa mergi la o prima intalnire mai ales daca ai deja o varsta si ai depasit perioada adolescentei. Atunci cand erai adolescenta era foarte usor sa mergi la intalniri deoarece iti sta in caracter, esti tanara si poti sa faci asta fara sa te jenezi de vreo situatie.

In alta ordine de idei, femeile isi doresc sa impresioneze atunci cand merg pentru prima oara la  o intalnire cu o anumita persoana. Este foarte important ca intr-o astfel de situatie sa stii sa te cunosti foarte bine si sa te comporti asa cum ar trebui.

Nu aduce vorba despre nimic controversat si chiar daca se intampla, ai grija sa pastrezi respect si sa fii politicoasa. Evita subiectele precum religia si politica, lasa-le pentru mai tarziu. Daca se ajunge la discutii in contradictoriu de la prima intalnire pot aparea pauze penibile sau scurtarea intalnirii.

Nu ar strica daca te-ai gandi la cateva topicuri de urgenta pe care sa le dezbateti. Evita stirile sau subiectele prea serioase, dar n-ar strica sa fii la curent cu ce se intampla in lume. Nu poti stii ce bucata de informatie iti poate salva intalnirea. Interesele comune sunt de asemenea un punct unde ar trebui sa lucrezi. Deci fa-ti temele de acasa pentru a evita pauzele ciudate si in felul acesta vei parea o persoana interesanta, increzatoare si capabila sa se adapteze situatiei, ceea ce nu este deloc rau.

Daca s-a intamplat sa iti dea date precum numele mamei lui, a fratelui, a catorva prieteni, detalii despre cainele lui sau orice alt detaliu, ai grija sa le tii minte. Poate nu reusesti sa le memorezi pe toate, dar macar o parte. In felul acesta, daca le folosesti o sa para ca ai fost atenta, te intereseaza. In schimb, daca nu asculti si scapi un detaliu, vei da impresia ca nu te intereseaza.

Asadar, trebuie sa faci astfel incat sa reusesti fii tu. Nu incerca sa fii o alta persoana decat esti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *