Fortul Alexandru
Fortul Alexandru
Fortul Alexandru
Fortul Alexandru

Fortul Alexandru este o baza militara rusa din anii 1800, localizat pe o insula creata de om in apropiere de coasta orasului Sankt Petersburg. La inceput, era o simpla instalatie militareasca, pana cand nefolosirea sa a facut ca Rusia sa hotarasca sa o transforme intr-un depozit, dupa cum ar fi fost normal. Apoi, constructiei i s-a dat un nou scop: un centru de cercetare a pestei, dupa cum este considerat normal in Rusia … cand vrei sa tachinezi universul sa te blesteme pe tine si tot ceea ce atingi.

Insitutul de Medicina Experiemntala s-a jucat cu holera, tetanosul si, Doamne sfinte, chiar si cu ciuma bubonica. In principal, doctorii au realizat experimentele pe cai – pe care cred ca-i recunoasteti ca fiind animalul oficial pentru toate lucrurile deranjante, de la „Nasul” la „Avertizarea” („The Ring”) – avand ca tel producerea de ser din sangele lor. Si, desigur, cativa dintre acesti cercetatori au contactat si ei diferitele boli.

Acest Institul de Medicina Experiemtnala era condus de catre un veterinar rus pe nume Tartakovsky care, desigur, a fost unul dintre tipii care au intrat in contact cu pesta. Deci, avem doctori sariti de pe fix, animale torturate si victime ale pestei toate incluse intr-un perfect pachet supernatural. Oh, si toate cadavrele victimelor respectivelor boli au fost arse chiar acolo, in fort, pentru ca istoria este cel mai bun autor de productii horror. Singurul lucru care ar fi facut tot scenariul acesta o poveste horror mai buna ar fi fost daca fortul ar fi fost abandonat intre timp si o gramada de adolescenti stupizi ar fi organizat acum petreceri acolo.

Ceea ce este total adevarat, apropo. Poti sa inchiriezi locul pentru 1.000 de dolari pe noapte si, deoarece aduce a auditorium, se pare ca este un loc perfect pentru petreceri semi-legale.

Ce am invatat despre jucatul cu universul, adolescentilor?

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *