Oana_Zavoranu
Oana_Zavoranu

Ultimele zile au fost un real bombardament al informatiilor cu privire al Oana Zavoranu si la intreaga suferinta pe care aceasta o simte doar de dragul de a atrage dupa sine cele mai multe televiziuni, incat sa se simta in centrul atentiei.

Incepand de la bine cunoscutele controverse pe care le avaea Oana cu mama sa, Marioara, acestea au ajuns sa acapareze primele pagini in toate tabloidele, incat ne-au facut sa realizam cine este fenomenul Oana: un copil mai mare nematurizat.

Toate actiunile sale si toate vorbele sale nu ne fac decat sa tragem concluzia ca iubirea pentru mama sa nu a fost decat una materiala, care tine doar de averea pe care aceasta ar urma sa o primeasca dupa decesul mamei. Cu totii stim ca Oana a fost tinuta departe de aceasta avere atat timp cat mama sa traia, incat ea este o persoana foarte cheltuitoare, care nu intelege cum se castiga un ban cinstit. Obisnuita doar cu sumele obtinute pe la prezentari si din aparitiile televizate, Oana a ajuns sa cheltuie tot ce castiga, incat nu si-a achizitionat nimic din banii proprii, in afara de haine si accesorii.

Apartamentul in care sta a fost cumparat de mama sa, la fel si masina, incat Oana o sa planga mai mult de acum inainte decat a facut-o pana acum, deoarece o sa constate mai tarziu cat de greu este fara un parinte in viata sa, mai ales ca mama sa era singurul membru din familie care o iubea cu adevarat.

Superficialitatea asa-zisei vedete nu face altceva decat sa adanceasca parerea proasta si lipsita de respect a tuturor participantilor din viata sociala publica, incat este de ajuns sa ascultam doar 30 de secunde dintr-o declaratie de a Oanei ca sa ne dam seama ca egoismul si gelozia au pus stapanire pe sentimentele acesteia si nu poate vedea nimic in jurul ei care sa nu se limiteze la averea pe care ar primi-o in viitor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *