Laptop-urile gaming ofere o combinatie ce are ca elemente performanta extrema si portabilitatea, lucruri ce nu ar trebui sa fie ieftine. Este desul de greu sa gasesti un astfel de laptop in ziua de astazi care sa nu depaseasca pragul de 1000 de dolari. Asa ca suntem destul de bucurosi sa vedem ca Lenovo ne ofara un astfel de sistem la un pret de doar 800 de dolari.

Modelul avut in vedere este Y40 care are o serie de speicificatii de top. Acesta are un monitor de 14 inch. Desi moniturul este destul de mic, acesta are un display anti-glare care funtioneaza la o rezolutie de 1920 pe 1080 de pixeli ceea ce ii da o claritate a imaginii destul de ridicata. Pe langa acesta, laptop-ul vine cu un procesor din seria Intel Core i7, modelul 4500U. In privinta placii video folosite, aceasta este un Radeon R9 M275 care are la dispozitie 2GB de memorie RAM. Avand in vedere ca acesta este un laptop de doar 14 inch acesta ofera o solutie deosebit de portabila. Bateria este suficienta pentru a mentine laptop-ul in stare de functionare pentru mai bine de 5 ore in conditii de utilizare medie. HDD-ul cu care vine laptop-ul vine cu un cache SSD de 8Gb ce va fi foarte folositor in momentele in care doresti sa pornesti sistemul de operare foarte rapid. De asemenea ai la dispozite 8GB de memorie RAM pentru a te descurca foarte usor in multitasking. In privinta conectivitatii laptop-ul sat destul de bine avand WiFi si Bluetooth 4.0, trei porturi USB din care doua sunt 3.0, HDMI, si un card reader.

In mod normal acest laptop are pretul de 1099 de dolari de pe site-ul oficial al celor de la Lenovo. Acum acesta este la oferta si daca vei decide sa il achizitionezi vei plati doar 800 de dolari pentru aceast laptop excelent.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *