Gelozia este un sentiment cu care foarte multi dintre oameni se confrunta. Este vorba despre faptul ca foarte multi oameni stiu sunt foarte gelosi. Probabil ca nu exista vreo persoana care sa nu fi fost geloasa vreodata. Ne intrebam care sunt lucrurile care ne provoaca acest sentiment de frustrare pentru ca foarte multi dintre noi avem de pierdut de pe urma lui. Nu este deloc usor sa fii o persoana geloasa pentru ca acest lucru nu poate sa duca decat la pierzanie.

Putini oameni stiu ca cei mai multi nu pot sa iubeasca sanatos fiindca au invatat de-a lungul timpului sa se fereasca de iubire sin cauza ca foat raniti sau dezamagiti la un moment dat. ei bine, tanjim dupa iubire insa nu reusim sa facem distinctia intre oamenii gelosi si oamenii invidiosi. De fapt, gelozia poate sa duca pana la invidie. Suntem invidiosi in momentul in care tanjim la un anumit lucru pe care nu l-am avut niciodata. Nu stim care sunt lucrurile care ne fac sa ne distrugem pur si simplu din punct de vedere psihic si fizic.

O peroana geloasa traieste o anumita teama de tradare a increderii care il face sa fie foarte vulnerabil in dragoste, punandu-l in drama. Acesta se simte mai mult decat amenintat , frustrat, inselat si pacalit. Astfel, legatura stransa  cu sentimetele acelea minunate reuseste sa strice iubirea intre ceu doi parteneri. Ati auzit vreodata faptul ca daca iti tii partenerul prea strans isi va lua zborul foarte repede? Ei bine, acest lucru este foarte frecvent. Cu cat vei incepe sa sa fii mai gelos cu atat te vei simti mai rau si nu vei avea incredere nici in tine si nici in partenerul tau.

De admin

Un comentariu la „Iata cum poti scapa de gelozie”
  1. Se spune ca daca nu simti deloc gelozie, nu iubesti cu adevarat. Totusi, unele persoane chiar exagereaza. E cazul sa ai si putina incredere uneori, nu trebuie sa te lasi condus de gelozie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *