A fi mamica este cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei. Aceasta este menirea femeii si de aceea acest eveniment minunat este cel mai important din viata ei. Este uimitor sa stii ca ai o bucatica a ta, facuta de tine si care are sufletel. Multe femei isi programeaza timpul in care vor sa ramana insarcinate si sa devina mamici. Sigur, exista femei care nu se gandesc la o programare ci asteapta pur si simplu sa vina de la Dumnezeu.

In momentul in care s-au decis ca isi doresc foarte mult un copil, femeile incep sa isi faca multe planuri si deja le zumzaie catecele de leagan in minte. Pentru a sti foarte bine cand si cum trebuie sa fie conceput copilul pentru ca sansele sa fie mai mari, este nevoie ca femeia sa isi cunoasca trupul si anumite ponturi pe care probabil nu le stia pana acum. Iata lucrurile pe care orice femeie trebuie sa le stie inainte sa devina mamica:

In primul rand este important sa stiti ca perioada cea mai fertila a unei femei nu este asa cum stiai pana acum perioada de ovulatie. Perioada de fertilitate mare este perioada dinaintea ovulatiei.

Un alt lucru pe care trebuie sa il stiti este faptul ca simtul olfactiv se ascute foarte tare in perioada fertila a femeii. In aceasta perioada veti simti persistenta tuturor mirosurilor iar daca nu vbeti gasi o explicatie a acestuia fapt, aceasta este perioada fertila.

De asemenea, este important sa stiti ca femeiele trecute de 30 de ani au sanse cu 15% mai putin in fiecare luna de a ramane insarcinata. In acest caz cel mai important este faptul ca trebuie sa ai rabdare, este posibil ca sarcina sa nu apara atunci cand ai programat-o tu.

Igiena orala este foarte importanta in timpul sarcinii. Chiar daca ti se pare uimitor, sarcina poate fi grav afectata in cazul in care igiena orala este una precara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *