Kate Middleton este unda din femeile frumoase si admirate din intreaga lume. Frumusetea ei naturala a reusit sa ii impresioneze chiar si pe cei mai duri critici de stil si moda.

Bineinteles printesa are cateva trucuri si obiceiuri la care apeleaza. In primul rand isi pastreaza bronzul natural. Aceasta are in permanenta tenul bronzat intr-o culoare maslinie discreta, naturala si placuta.

Printesa a marturist ca nu este nici adepta solarului si ca nici soarele nu ii permite sa aiba mereu acelasi bronz de aceea ea apeleaza la produse autobronzante din gama Xen Tan.

De asemenea ea are grija ca tenul ei sa fie mereu uniform. Cum este si regina logic ca trebuie sa aiba foarte mare grija in mod special de trenul ei. Ea a specificat ca foloseste anumite produse elvetiene care o ajuta sa isi intretina tenul. Sa nu mai spunem de faptul ca isi hidrateaza foarte des tenul.

Printesa foloseste creme hidratante si emoliente. Faimoasa sotie a printului Wiliam foloseste o crema hidratanta destul de conevnabila la pret si foarte folosita de majoritatea oamenilor. Bineinteles este vorba de crema hidratanta de fata Nivea care se gaseste inclusiv in farmacii.

Are foarte mare grija si de unghiile ei folosind culorile pale si pastelurile atunci cand vine vorba de alegerea unui lac de unghii.

De asemenea ea foloseste si o crema anti-imbatranire. Normal ca orice femeie vrea sa fie in permanenta tanara, dar pentru ca asta nu se poate ele apeleaza la mici trucuri pentru a trada batranetea.

Aceste tipuri de creme sunt impartite pe categorii de varsat si pe tipuri de ten. Astfel iti poti alege produsele care sunt potrivite pentru tine.

Kate Middleton nu exagereaza prea mult cand vine vorba de machiajul ochilor dupa cum a-ti vazut. Ea foloseste nuante gri si maroniu de fard. Intradevar un machiaj exagerat nu este intotdeauna frumos, mai degraba unul finut si cu stil.

De admin