Asa cum precizam si in postarile anterioare, un gentleman modern ar trebui sa indeplineasca mai multe criterii si conditii pentru a putea fi vazut ca atare. Gentlemenii zilelor noastre exista si se vor mai perfectiona, insa pana atunci este bine sa se stie cateva lucruri esentiale pentru a putea deveni si ne forma ca oameni in societatea zilelor noastre.

Un gentleman adevarat acorda atentie la detalii: o noua tunsoare, un nou lokk, faptul ca iubita tocmai a scapat de cateva kilograme in plus special pentru tine. De asemenea, tine minte numele prietenilor importanti si buni ai iubitei si este prietenos cu ei, dar cunosate si alimentele la care este alergica, ceea ce iubeste sa manance sau ceea ce ii place sa faca in timpul liber.

Un gentleman modern ia in considerare faptul ca atunci cand locuieste cu cineva, trebuie sa si ajute la curatenie sau sa pastreze ordinea si disciplina din locuinta in cauza. Chiar daca stai cu o femeie, iubita ta sau o amica asta nu inseamna ca ea va fi singura care va mentine curatenia si va gati pentru amandoi. Trebuie sa te implici si sa ajuti oferindu-ti serviciile, si nu numai atunci cand esti tugat.

Atunci cand se afla intr-o intalnire cu prietenii, cu familia sau cu persoana iubita, gentlemanul nostru trebuie sa se abtina din a-si scoate telefonul din cinci in cinci minute si de a verifica mailul, dar mai ales sa se abtina sa nu sune pe cineva exact atunci, decat daca este o urgenta si nici asta nu o va face cu cei de fata.

Se va retrage undeva si va vorbi, insa nu va depasi foarte mult timp de vorba, pentru ca din asta se va deduce o lipsa de respect si de interes pentru acea intalnire si pentru acele persoane de fata. Este deranjant si indica faptul ca nu esti foarte incantat de acel rendez-vous, cand de fapt probabil nu este chiar asa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *