Iphone 6
Iphone 6

Numaratoarea inversa a inceput deja. Mai sunt aproximativ 6 saptamani de asteptare pana cand cei de la Apple vor anunta oficial iPhone 6.

Fanii marului au inceput deja sa numere zilele pana ce vor fi lansate viitoarele iPhone 6 mult asteptate. Zvonuri se raspandesc din ce in ce mai mult si din ce in ce mai multe cu privire la noul gadget.

Noul iPhone 6 vine in varianta cu un ecran de 4,7 inci, care nu va fi fabricat din safir, asa cum s-a tot discutat in ultimul timp. Telefonul in varianta cu un display mai mic, urmeaza sa apara oficial abia in septembrie, iar furnizorii de componente pentru ecranul de safir ar fi trebuit sa inceapa livrarile, lucru ce inca nu s-a intamplat.

Prin urmare, sunt sanse destul de mari ca doar varianta iPhone 6 cu un display de 5,5 inci sa aiba un ecran de safir, mult mai rezistent decat cel cu Gorrile Glass.

Conform surselor, modelul iPhone 6 de 4,7” va utiliza safirul doar pentru senzorul Touch ID. Despre celalalt iPhone 6 de 5,5”, se zvoneste ca va aparea pe piata abia in luna decembrie. Productia de iPhone 6 de 4,7” a inceput in iunie, modelul mai mare urmand a fi cumparat incepand cu luna septembrie.

 Informatii despre iWatch, tot din surse, spun ca acest gadget va fi disponibil din decembrie. In momentul de fata inca nu se stie daca va fi sau nu dotat cu un ecran de safir. Totusi, in cazul in care display-ul va fi putin curbat, sansele scad considerabil, deoarece ecranul de safir curbat este extrem de dificil de produs.

Pentru cei care sunt nerabdatori si vor sa aiba propriul lor iPhone 6, il pot comanda la preturi incepand de la 4500 de dolari, iar pentru cei care sunt adeptii accesoriilor de lux exista si o varianta a telefonului cu marul de la Apple batut in diamante care costa in jur de 8400 de dolari.

Firma Brikk a lansat deja programul de precomenzi pentru viitoarele iPhone-uri 6.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *