Femeile sunt inzerstrate cu acea intuitie feminina despre care ati auzit cu totii. Ei bine, este adevarat acest lucru deoarece femeile au anumite sentimente care pot spune multe sau pot banui lucruri fara sa i se dea indicii.

Motivul acestor lucruri nu pornesc de la clarviziuni ci pornesc de la faptul ca au o anumita experienta de viata. Sigur ca pe langa expeirenta de viata pe care o are este foarte important ca femeia sa aiba si un anumit grad de inteligenta. Ce ar trebui sa stie femeile care au pana in 30 de ani daca sunt inteligente?

In primul rand, o femeie inteligenta va sti ca destramarea unei relatii nu se produce numaidecta din cauza cuiva si nu implica tot timpul ca barbatul sa fie respins de femeie. Exista numeoase cazuri in care lucrurile nu sunt deloc asa.

Apoi, o astfel de femeie va intelege ca nu exista perfectiune si nici nu o vor cauta. Femeia inteligenta stie ca lucrurile nu se vor petrece tot timupl in acelasi timp si este imposibil sa reusesti sa fii implinit pe toate domeniile. Nimeni nu poate avea totul, deficiente existand intotdeauna in cel putin un capitol al vietii. Secretul multumirii consta in eforturile depuse pentru valorifica tot ceea ce ai.

Bunul simt si compasiunea nu trebuie sa se termine odata cu relatia. Un om bun nu se schimba doar pentru ca din “actual” a devenit “fost”, iar mentinerea respectului fata de fostul partener este un excelent indicator al unei caracter maret.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *