Categorii
Dragoste Familie Relatii Viata

Este bine sau rau sa fii mama adolescenta

In ziua de astazi de regula, este o problema atunci cand observam o tanara adolescenta car eurmeaza sa dea nastere daca nu deja a facut un copil. Acest lucru ne socheaza de-a dreptul cu toate ca daca am intreba oamenii in urma cu 20-30 de ani era o normalitate sa ai copii inainte de 20 de ani. Era normal acest lucru pentru ca oamenii aveau un oarecare sprijin din partea autoritatilor care le oferea o locuinta sau alte beneficii de care fiecare persoana se bucura la timpul respectiv. Oamenii se casatoreau destul de devreme si era normal si ca copii sa apara mai repede decat apar acum.

In ziua de astazi un copil este o adevarata responsabilitate. A avea un copil in ziua de astazi implica foarte multe cheltuieli. In fapt, stim ca nu este deloc usor sa reusim sa crestem si sa ii ofeirm totul unui copil. Asadar, acestea sunt cerinte care sunt foarte greu de indeplinit la o varsta atat de frageda.

Exista avantaje si dezavantaje ale faptului ca suntem sau nu suntem mamici tinere. In fapt, acest lucru inseamna anumite responsabilitati care nu ar trebui sa fie asumate la un moment nepotrivit sau prea devreme.

De regula, aparitia unei sarcini inainte de 20 de ani este o intamplare pentru adolescenti. Se intampla acest lucru din cauza ca ei sunt inconstienti si nu stiu ce inseamna sa cresti un copil. de regula, sarcinile acestea timpurii apar ca si intamplari si nu ca dorinte. Cei doi nu isi doresc sa fie parinti insa se intampla acest lucru.

Care este motivul copiilor cu copii? Sigur ca din  cauza faptului ca tinerii nu se protejeaza in mod constant se confrunta cu astfel de probleme. Trebuie sa fie trans un semnal de alarma iar tin erele adolescente sa fie invatate ca este foarte greu sa fii mama si ca toate lucrurile trebuie sa fie facute la timpul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.