Categorii
Diverse Dragoste Oameni Psihologie Relatii Sanatate Viata

Erectia si ejacularea premature

Probleme?Barbatii care citesc acest articol stiu ca glumele conform carora penisul ar avea propria lui minte sunt destul de aproape de adevar. In majoritatea cazurilor, tu si penisul tau puteti sa fiti complet de acord, dar in alte cazuri, s-ar putea ca penisul sa nu-ti functioneze nici chiar cand te asteapta cineva atractiv in pat. Apoi, erectia se intoarce a doua zi, cand nu mai ai nevoie, ca, de exemplu, cand ai executa manevra Heimlich pe cel mai bun prieten al tau cand se sufoca.

Deci, ce se intampla? Ca dovada ca Mama Natura are un simt al umorului negru, aceeasi parte a creierului care controleaza raspunsul „lupta sau fugi” reprezinta si o parte componenta importanta in activarea sau dezactivarea penisului.

Dupa cum probabil ca ati ghicit, sa ai partea creierului care controleaza orgasmul in aceeasi zona cu partea responsabila cu fugitul din fata confruntarilor poate provoca momente a la Stan si Bran. Asta pune acele functii in categoria „involuntara”, ceea ce inseamna ca sunt controlate de catre sistemul nervos autonomic. E chiar o reteta a comediei pentru biologie.

Toate aceste functii non-voluntare sunt controlate constant de catre doua produse chimice opuse: adrenalina si noradrenalina. Acestea doua sunt precum doi polisti in oricare film cu doi prieteni politisti. Adrenalina este partenerul care mereu impinge limita bunului simt si al legalitatii, in timp ce noradrenalina este un partenerul mai intelept, mai in varsta, a la Danny Glover, care prefara sa faca lucrurile ca la carte.

Cand mecanismul „lupta sau fugi” este activat (dupa cum este, cand esti excitat), balanta dintre cele doua nu mai este in limitele dorite. Rezultatele posibile sunt cam la fel de repede. Daca este prea mult Danny Glover, erectia se va lasa mai repede ca un trandafir pe care nu l-ai udat, si nu prea vei avea sanse sa o repornesti iar. Daca ai prea mult Mel Gibson, va exista un final prea rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.