flori cadouflori cadou

Odata cu venirea primaverii simtim ca inflorim si noi, incat luna martie declarata inceputul primaverii este prima luna in care ne simtim mai femei decat in restul anului, desi nu trebuie sa neglijam nici intr-o zi cat de importante suntem pentru viata celor din jurul nostru.

Incepand cu 8 Martie, femeile primesc flori, care simbolizeaza iubire si afectiune din partea celor dragi, iar noua, femeilor cum ne place sa fim in centrul atentiei nu vom rata niciodata o ocazie de a primi flori.

Viata inseamna sa ne bucuram de acele momente frumoase alaturi de cei dragi, fara sa ridicam prea multe semne de intrebare atunci cand primim o floare in dar. Ne place sa fim complimentate cu flori si cuvinte care simbolizeaza frumusetea, intrucat se spune ca florile au o rezistenta la viata, ca reprezinta seninatatea si admiratia naturii.

Cum schimba florile atitudinea unei femei?

Florile primite in dar sunt recunostinta a ceea ce suntem si ceea ce facem pentru cei dragi din viata noastra, pentru acele momente in care ii ajutam pe altii sa se simta mai bine, pentru cum ii facem sa se simta in preajma noastra si pentru atentia pe care le-o acordam fara a-i judeca prea mult.

Florile de cele mai multe ori schimba atitudinea unei femei, incat se simte mai apreciata si mai implinita, se simte mai putin stresata si se relaxeaza in acelasi timp, se simte admirata de cei din jur de la care primesc astfel de cadouri, incat devin foarte emotive, unele chiar plang daca bucuria este prea mare. A primi o floare in dar este una dintre cele mai placute surprize la care este supusa femeia, si de cele mai multe ori aceste bucurii le incurajeaza in cele mai grele momente si le confera unele dintre cele mai placute emotii, conturand in acelasi timp amintiri de neuitat.

De admin