lucky studio

Pe masura ce timpul trece, relatia cu propria noastra persoana poate deveni una distanta, iar in unele cazuri, aceasta relatie poate deveni chiar una toxica. Din cauza ritmului grabit al societatii de astazi, multi oameni pur si simplu nu mai acorda niciun fel de atentie propriei persoane. Astfel, totul devine o rutina in care incercam sa trecem peste inca o zi de munca, dar la final ajungem sa ne simtim goi si epuizati. Daca acesta este si cazul tau, atunci inseamna ca trebuie sa adopti o serie de pasi care sa imbunatateasca relatia cu tine insuti. Bineinteles, imbunatatirea relatiei nu inseamna ca trebuie sa renunti la viata ta profesionala si implicit la locul de munca, ci presupune ca ar trebui sa te gandesti cel putin 15 minute din fiecare zi asupra propriei tale persoane.

Imbunatateste-ti relatia cu tine

Din moment ce majoritatea oamenilor se simt presati de timp pentru a-si indeplini sarcinile zilnice, nu e nicio surpriza ca o buna parte a populatiei nu mai are timp de conexiune cu propria persoana. Nu petrecem suficient timp in natura, de exemplu, pentru a ne deconecta de la problemele cotidiane si de a ne gandi putin la noi. Pe scurt, ne simtim detasati de propria noastra persoana deoarece avem o legatura rupta cu natura. Oamenii sunt natura, asa ca putem sa reluam legatura cu eul interior atunci cand ne aflam in natura, nu cand stam la telefoane si delegam sarcini pentru urmatoarea zi.

Daca simti ca esti un fel de extraterestu prins in corpul tau, atunci inseamna ca poate ai nevoie de ceva timp pentru meditatie, cum ar fi Yoga sau cel putin 30 de minute petrecute in natura in fiecare zi. Acest lucru poate imbunatati relatia cu tine in primul rand, dar si cu oamenii din jurul tau.

De asemenea, nu poti sa ai o relatie buna cu tine daca ai o stima de sine scazuta. Pentru ca viata ta sa prinda un contur mai bun, trebuie sa inveti sa accepti lucrurile pozitive din jurul tau si sa fii dispus sa incerci lucruri noi. A te iubi pe tine insuti si a avea o relatie buna cu tine nu trebuie sa fie o activitate atat de dificila.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *