masaj erotic
masaj erotic
masaj erotic

Masaj erotic… doar termenul in sine trimite mici fiori de emotie si de placere, izvorate din mintea celui care isi doreste sa defineasca starea de bine unei femei, incat pentru un moment de intimitate si plin de senzualitate se recomanda proverbial un tratemnt de exceptie. Si pentru ca atunci cand vine vorba de dragoste, un masaj bine efectuat si cronomentrat poate insemna o placere intensa intre parteneri este bine sa iei in considerare si cat de bun este un masaj senzual pentru o femeie.

Mai mult decat crezi, sunt o multime de experti sau de asa-zisi „guru ai intimitatii” care ii invata pe pasionati cum sa obtina calitatea intimitatii unice de la femeia pe care o au si pe care o iubesc.

Relatiile intime trebuie sa fie unice, trebuie sa fie in comapnia unei muzici bune, a unei lumini difuze, de culoare si a unei sedinte de aromaterapie, pentru a conferi unul din acele sentimente de dorinta la nesfarsit.

Cu un masaj senzual o faci sa te doreasca

In timpul unui masaj erotic, subiectul este cel care necesita mai multa atentie, mai multa ingrijire, pentru a accesa toate zonele potrivite, care vor spori placerea intima. Inainte nu stiam prea multe despre acest domeniu, pana cand am fost tentat sa intru si sa vad cum se lucreaza intr-un salon de masaj senzual si asta doar pentru ca am vazut semnul de erotic massage saloon pe panoul unei cladiri cu 10 etaje. Intrebarea mea era: ce cauta un salon de masaj erotic in acea cladire? Tocmai ca raspunsul sa fie ca sunt mii de oamnei tensionati, stresati, care au un program haotic de munca si necesita putina ingrijire si atentie.

Apoi am vazut ca aceste tehnici de masaj construiest o adevarata forma de preludiu pentru a-i incuraja pe indivizi sa scape de stres, sa fie in ton cu o modalitate prin care pot cuceri feminitatea la cote inalte.

Beneficiile unui masaj erotic

  1. trezeste simturile si activeaza vindecarea intregului corp;
  2. emite si exploreaza limite de palcere in noi moduri creative;
  3. este ideal pentru un contact vizual de lunga durata, pentru a atinge intimitatea;
  4. se creeaza o legatura constienta intre daruitor si receptor;
  5. se foloseste respiratia, sunetul si miscarea pentru a trezi simtul daruirii si al placerii;
  6. topeste iluzia de separare si permite unicitatea trupurilor.

O femeie te poate dori din mai multe puncte de vedere, iar unul dintre ele este si acesta, al intimitatii, al dorintelor care se rasfira prin temeri si limite. Atunci cand bula de intimitate este creata, ea va ajuta ca dorintele si orice este legat de ea sa iasa la iveala si sa aduca unele din cele mai bune roluri: de a sta conectat cu trupul si sufletului partenerului.

De admin

Un comentariu la „Cum sa o faci sa te doreasca la nesfarsit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *