Da se intampla fii indragostita maxim de noul tau prieten dar bineinteles apare indoiala daca si el iti impartaseste sentimentele. Exsista cateva semne care iti pot arata daca are de gand ceva serios cu tine sau fie te ia ca pe o joaca.

Daca dragostea lui este sincera poti observa prin aceste mici detalii. Daca te cauta mai des, sau iti da un mesaj cu “somn dulce” sau “buna dimineata” clar e un semn ca te place. Si daca aveti interese comune este un semn ca vrea ceva serios. Mai ales persoanele care sunt indragostite doresc sa se integreze cat mai mult in lumea celeilate persoane.

Daca observi ca este un bun ascultator si mereu a fost atent la ce probleme ai avut, te-a ascultat si te-a inteles atunci te place mult. Acest lucru demonstreaza ca esti foarte importanta pentru el. De asemenea daca te mangaie des inseamna ca se simte atras de tine si vrea sa petreaca cat mai mult timp cu tine.

Si daca ti-a prezentat tot grupul de prieteni clar are intentii serioase cu tine. Si priviea sau gesturile iti pot dovedi uneori ca iubirea lui e sincera.

Daca are intentia sa te foloseasca se intalneste foarte rar cu tine pretinzand ca este foarte ocupat. Pentru o relatie trebuie sa ai timp mereu mai ales daca iti place acea persoana.

De asemenea daca mereu cand il suni nu are timp sa vorbeasca cu tine clar ca prea departe nu o sa ajungeti. Ce sa mai spnem de faptul ca nu prea iti raspunde la anumite intrebari banale. Daca te preseaza sa faceti doar sex atunci clar ar trebui sa o termii rapid cu el.

Daca nu te ajuta cand ai nevoie sau nu poate ajunge la tine in momentele importante clar nu esti importanta pentru el. Daca mai spune si cateva minciuni si il prinzi pana la urma atunci nu te gandi ca are intentii serioase cu tine.

De admin

Un comentariu la „Cum afli daca cineva are intentii cu tine!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *