La inceputul unei relatii toata lumea se simte si se intelege foarte bine. Este normal ca inainte sa te cunosti foarte bine cu partenerul sa te simti foarte bine in prezenta lui, sa nu ii observi nici un defect niciodata. Tocmai din acest motiv trebuie sa va cunosteti cat mai bine si sa incepeti sa aflati cat mai multe lucruri unul despre celalalt.

Dupa ce trece o perioada de relatie iar aceasta incepe sa devina serioasa, merge la fel de bine insa doar pentru inceput. Treptat lucrurile incep sa nu mai aiba aceeasi culoare roz si apar discutii si controverse intre parteneri. Este normal ca intre parteneri sa mai apara discutii pentru ca nu este posibil ca doi parteneri sa fie compatibili din toate punctele de vedere.

In primul rand chiar daca relatia incepe sa se raceasca trebuie sa stiti sa nu lasati sa se instaleze monotonia. Este normal ca la un moment dat sa ne comportam mai rece fata de persoana pe care in urma cu ceva vreme era cea mai importanta pentru noi. Acest lucru nu inseamna ca partenerul nu mai este la fel de important insa sentimentele incep sa se mai raceasca pentru ca obiceiurile cu partenerul tau sunt altele, care nu mai creaza atat de multa pasiune intre voi.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a mentine relatia vie in permanenta:

Trebuie sa aveti grija sa nu se instaleze monotonia si in dormitor, pentru ca daca o va face nu va fi prea bine pentru nici unul dintre voi.

Schimbati decorul cu care v-ati obisnut atat de mult sa faceti sex. Stiu ca este mai comod ca acest lucru sa se intample in dormitor insa incercati sa diversificati locurile in care pana acum va simteati bine.

Trebuie sa fiti inovativi si sa introduceti o data la un interval scurt de timp o noutate in dormitor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *