datarecoverycomdatarecoverycom

In ziua de astazi lumea internetului este o lume in care banii circula cu o viteza alarmanta. Nu vorbim aici de cifre mici, ci de cifre ce depasesc sute de mii chiar milioane de dolari. In privinta site-urilor care sunt achizitionate preturile sunt destul de mari, dar beneficiile obtinute si informatiile culese de pe acestea duc la venituri mult mai ridicate.

Cameras.com — $1,500,000

Cameras.com a fost site-ul care a atras atentia in mod deosebit doarece a fost un domeniu live de a fost vandut la licitatie online. Cel care a reusit sa castige drepturile asupra site-ului a fost CEO-ul de la Parked.com, Sig Solares care nu a pierdut foarte mult timp apana cand a scos din buzunar cifra de 1.5 milioane de dolari.

Russia.com — $1,500,000

Acesta a fost vandut in anul 2009. Sedo.com a achizitionat domeniul pentru 1.5 milioane de dolari. Mai tarziu, Pale Media a revandut domeniu.

Tandberg.com — $1,500,000

Tandberg Data era cunoscut ca fiind lider in domeniul solutiilor de backup si arhivare si au acceptat oferta oferita de cei de la Tandberg.com de 1.5 milioane de dolari. Achizitia a fost realizata in anul 2006 in Decembrie, dar a fost facuta publica abia la inceputul anului 2007.

Ticket.com — $1,525,000

Ticket.com a strans foarte multi bani de la Afternic.com care a au achizitionat domeniul in anul 2009 pentru suma de 1,525 milioane dolari. Cei care s-au ocupat de tranzactie au fost cei de la BuyDomains.

DataRecovery.com — $1,659,000

Cei de la Minnesota Asociated Computers Inc au vandut domeniul pe data de 1 Februarie 2008 pentru suma de 1,659,000 dolari.  Cei ce au cumparat domeniul au fost ESS Data Recovery care au incercat de mai multe ori pana in acel moment sa achiztioneze site-ul dar fara succes.

Sunt multe achizitii de ordinul milioanelor de dolari care au fost realizate in lumea web, achiztii ce au un effect benefic pentru utiliatorii ce folosesc domeniile vizate mai sus.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *