Odata ce ajungem la varsta de 20 de ani, atingem un alt prag de maturizare a mintii si deprindem alte obiceiuri si ritualuri, vom avea nevoie de alte lucruri care sa ne ajute si sa ne ghideze in viata, lucruri de care trebuie sa tinem cont pentru a ne dezvolta cat mai frumos si de a nu cade in extreme.

Limite la bautura

O fata ce a ajuns in pragul varstei de 20 de ani, odata ce a terminat un ciclu superior de studii, ca facultatea sau alte cursuri la care a participat timp de cativa ani buni, stie ca este timpul sa se maturizeze oarecum, sa ia viata in propriile maini, si de asemenea va trebui sa stie ca ceea ce a fost bine pana actunci in viata ei, nu va mai fi la fel de benefic pentru ea.

Unul dintre aceste lucruri este si bautura. O fata tanara trebuie sa afle, daca nu astie deja ca limita la bautura este lucrul cel mai indicat atunci cand vine vorba de petrecerea timpului liber. Bauturile alcoolice consumate in exces nu pot sa ii cauzeze decat rau; de la o imbatranire prematura la pierderea cunostintei si a celorlalte capacitati motorii ale trupului sau, si multe alte efecte negative.

Simtul umorului

Simtul umorului a fost dintotdeuana o caracteristica buna de luat in seama cand vine vorba despre a fi placut de cei din jur si apreciat de ceilalti. O gluma buna, un zambet frumos si o atitudine relaxata si energica va fi mereu un atu pentru o fata care doreste sa fie apreciata, sa fie luata in seama, placuta oriunde va merge.

Un mentor

Nu un idol pe care il adolatrizeaza, cu un mentor, o persoana palapabila, reala, a carei viata si principii sunt bune de urmat pentru o cariera si o viata cat mai buna, este cea mai buna solutie atunci cand nu stii ce sa faci in viata, cand nu ai nicio idee referitoare la viitorul tau pe acest pamant.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *