Am auzit destul de des cazuri in care unul dintre parteneri se plangea de fatpul ca nu ii mai suporta ticurile celuilalt. Daca la inceputul relatiei orice tic, orice obicei pe care il avea partenerul tau ti se parea insignifiant, acum incepi sa nu ii mai suporti obiceiurile. Cu siguranta esti deja convins ca relatia trebuie sa se termine insa raspunsul nu este acesta.

Orice om are obiceiuri si calitati. Indiferent daca consideram ca nu suportam  anumite lucruri la o persoana nu trebuie sa avem speranta ca vom gasi lucrurile respective la o alta persoana. Acesta este primul pas care va duce spre identificarea tuturor defectelor.

Nu este o tragedie atunci cand partenerii unui cuplu isi dau seama ca nu pot sa  suporte un anumit lucru sau chiar mai multe lucruri la partenerul de viata. Este normal sa se intample deoarece in timp, anumite ticuri si obiceiuri devin din ce in ce mai evidentiate. Nu este cazul sa incepem sa dam vina pe partener pentru ca acesta a fost la fel inca de la bun inceput insa s-a schimbat modul in care tu il percepi. Probabil ca acum nu iti mai este atat de drag cum iti era in trecut si nu mai poti sa il percepi la fel. La inceputul relatiei i-ai observat calitatile si defectele insa puneai pret doar pe calitati si lasai toate defectele in urma. Se intampla acest lcuru pentru ca focul dragostei era inca viu si nimic din defectele lui nu te putea indupleca sa nu il mai iubesti.

In primul rand trebuie sa tineti cont de faptul ca la inceputul oricarei relatii persoanele nu sunt chiar naturale si de multe ori se comporta diferit fata de cum sunt de obicei. In timp isi va pierde acea masca pe care a creat-o la inceputul relatiei si va incepe sa se comporte natural.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *