Impotenta este un sibiect extrem de controversat in ultima vreme. Oamenii folosesc foarte mult expresia de „impotent” fara sa realizeze ceea ce inseamna cu adevarat. De faspt, exista oameni care nu cunosc nimic despre acest tip de boala insa se grabesc sa traga concluzii.

Este foarte important sa stim care sunt lucrurile care determina sau anunta impotenta. Mai inainte de acest lucru, trebuie s astim ce inseamna impotenta.

Definitia impotentei variaza usor in randul profesionistilor, dar este, in general, considerata a fi incapacitatea de a obtine si mentine o erectie suficienta pentru actul sexual. Este recomandat daca partenerul tau este impotent sa initiezi discutiile despre aceasta problema si sa nu fi reticenta. Multe tipuri de tratament sunt disponibile, insa, si o buna comunicare poate duce la gasirea unei solutii.

Un examen fizic realizat de catre un cadru medical este primul pas in diagnosticarea si tratarea acestei boli complicate. Imposibilitatea de a trata impotenta poate cauza probleme serioase intr-o relatie, si poate duce in cele din urma la destramara acesteia.

In primul rand, aparitia impotentei atrage dupa ea neplacere sexuala. Ma refer la faptul ca persoana in cauza refuza sa aiba acte sexuale indiferent daca partenera ii propune, il atinge sau il saruta.

Apoi, imposibilitatea de a mentine si de a obtine o erectie este alt semn al impotentei. Barbatul se poate implicata in activitati sexuale, dar ii va fi imposibil sa obtina o erectie. Penisul poate ramane moale, chiar daca el pare excitat. Aceasta conditie este cunoscuta sub numele de disfunctie erectila. El poate opri orice activitate sexuala sau poate isi satisface partenerul prin alte mijloace. Barbatul poate deveni stanjenit, furios sau retras intr-o astfel de situatie si nu va dori sa discuta aceasta problema. Acest lucru poate fi din cauzata din motive medicale sau psihologice.

Asadar, de fiecare data cand simtiti ca puteti avea probleme de acest gen, puteti sa apelati la medici imediat ce simtiti ca se intampla diferite nereguli cu organismul dvs.

De admin