Momentul cel mai asteptat din viata unui cuplu de tineri indragostiti este surprins de casatoria dintre cei doi, insa drumul pana la categoricul „da’’ este presarat cu numeroase greseli din cauza emotiilor.  Pregatirile sunt de-a dreptul epuizante, iar multe din cele ce trebuie sa fie puse la punct nu ajung sa se mai realizeze.

In rol de viitoare mireasa, cu siguranta ai observat ca nu esti tu cea care va fi pe primul loc, ci invitatii de care trebuie sa te ocupi si carora trebuie sa le oferi o petrecere deosebita. Oricine isi doreste ca propria nunta sa ramana o amintire foarte placuta pentru invitati deoarece eforturile depuse in scopul realizarii ei sunt imense.

Cel mai probabil, ti-ai format in minte cum se va desfasura evenimentul si cum ii vei impresiona pe cei din jur, insa o imagine de ansamblu nu este niciodata suficienta. Detaliile sunt cele care fac mereu diferenta, iar lipsa lor poate conduce la o adevarata ruina.

Indicatiile despre ceea ce trebuie sa urmezi pentru a organiza nunta perfecta sunt foarte multe si ar putea fi de prisos. Mai important decat atat iti voi spune ceea ce nu trebuie sa faci atunci cand data casatoriei voastre bate la usa, iar cu pregatirile nu stati foarte bine.

Nu ii asculta pe cei din jur

Multi apropiati au tendinta de a veni cu numeroase sugestii si indicatii despre cum sa organizezi acest eveniment. Marea greseala ar fi sa urmezi toate aceste sfaturi chiar daca consideri ca sunt pertinente pentru ca vin de la persoane cu experienta. Experienta lor nu trebuie sa fie si a ta. Nunta trebuie sa reflecte in cea mai mare parte povestea voastra care este unica, gusturile si stilul care va reprezinta si nu indemnurile prietenilor sau cerintele parintilor. In primul rand, s-ar pierde foarte mult din originalitatea si esenta evenimentului vostru, iar cel mai grav este ca organizarea va deveni cu atat mai complicata atunci cand ideile vin din mai multe parti diferite.

Nu lasa pregatirile prea spre final

Orice organizare care se realizeaza in momente de presiune ajunge sa devina un dezastru. Odata ce vezi ca timpul a trecut, presiunea creste foarte mult, iar teama de a nu finaliza totul in timpul potrivit nu iti permite sa te concentrezi la fel de bine. Este important sa faci lista de invitati cat mai devreme, sa te orientezi la fel de devreme si catre un set de invitatii pe masura si sa verifici cele mai corespunzatoare magazine cu marturii de nunta 2018.

Nu incerca diete drastice

Din dorinta de a arata ireprosabil in cea mai speciala zi din viata ta, ai tendinta de aface anumite schimbari pentru a elimina toate imperfectiunile. Ei bine, este important sa stii ca nu se procedeaza asa. Indiferent daca rezultatul va exista sau nu, este indicat sa pastrezi un echilibru in ceea ce vrei sa faci, mai cu seama daca e vorba de o dieta pentru slabit. In niciun caz nu iti vei dori sa te simti foare slabita in ultimele zile de pregatire si in special in ziua cea mare.

Daca esti genul de persoana traditionalista si nu vrei sa angajezi pe cineva care se ocupa de organizarea nuntii tale, este esential sa iei in seama sfaturile legate despre ceea ce trebuie sa te feresti atunci cand te apropii de fericitul eveniment.

De admin