pictura pe numere de la pictorul fericit

Atunci cand vine vorba despre alegerea cadoului perfect ne confruntam cu totii cu marea dilema: ce sa aleg, sa fie potrivit, simbolic pentru ocazia in sine si sa nu se repete? Cu siguranta iti bati capul cu idei si incerci sa adaugi si o nota de originalitate. Nu mai cauta in zadar, afla din randurile ce urmeaza mai multe despre activitatea placuta de a picta pe numere.

In perioada aceasta sarbatorim pe nativii gemeni, urmeaza racii si leii. Ce au in comun aceste zodii? Poate faptul ca isi doresc mereu sa primeasca ceva unic, iesit din tipare. Poate faptul ca nu sunt usor de impresionat si se asteapta sa te straduiesti putin in a-i surprinde. Poti reusi lucrul acesta cu pictura pe numere de la Pictorul Fericit. si afla mai multe detalii.

Pictura pe numere este pentru oricine!

Nu spune nu daca inca nu ai incercat aceasta aventura in lumea culorilor. Este o experienta aparte. Chiar daca nu ai mai pictat pana acum si ti se pare ca nu ai talent la asta, pictura pe numere iti da aceasta sansa: de a trai satisfactia lucrului facut de mana ta. Te vei bucura atat de procesul in sine, de pictat, cat si de rezultatul final si anume un tablou perfect.

Nu ai cum sa dai gres, pentru ca panza de bumbac a tabloului este preimprimata cu o schita. Pe toata suprafata acesteia sunt insiruite si numere ce corespund unor culori anume. Asadar aceasta simpla corespondenta te va ajuta sa astergi acolo unde trebuie culoarea potrivita. La final tabloul va fi o reprezentare perfecta a unui peisaj, oras, portret, masina sau in functie de ce ai ales. La Pictorul Fericit sunt disponibile picturi pe numere cu tematica atat de diversa, implicit pentru copii.

De ce sa oferi un astfel de cadou

  • Pentru ca ai de unde alege o tema corespunzatoare pentru preferintele destinatarului tau

Este pasionat auto? Atunci alege din gama pentru el picturile pe numere cu  masini. Ii plac apusurile? Atunci descopera picturile pe numere cu peisaje. La fel de bine poti opta pentru cele abstracte sau reproduceri dupa tablouri celebre.

  • Pentru ca ai variante atat pentru adulti, cat si pentru copii

Caz in care alegi pe cele adaptate ca dificultate. Marimea panzei difera, in cazul celor pentru copii vorbim de picturi de 30×40 cm.

  • Pentru ca este un cadou complet

Kiturile de pictura de la Pictorul Fericit sunt complete. Cel care primeste un astfel de cadou poate incepe de indata pictura. Seturile contin panza de bumbac, gata pregatita pentru a fi pictata, cu sasiu inclus, precum si culorile si pensulele. Asta ca o dovada in plus ca se adreseaza publicului  larg, poate chiar necunoscator in ale artei. Mai mult decat atat, poti comanda online din pagina pictorulfericit.ro cu mentiunea ca este un cadou. Va fi livrat la adresa indicata, impachetat specific. Deci, ce mai astepti?

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

Str. Marasesti, 22A, Suceava

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *