casa din copac

Casele sunt constructii care ne ofera adapost, fiind locul unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Cu toate acestea, omul a evoluat si a ajuns de la case din nuiele la casele cu design futurist din ziua de azi. In acest sens, devine important sa aflam care sunt ideile de case in copac, foarte ieftine si cele ale viitorului, care au preturi de neimaginat. Unele structuri sunt construite in copaci, altele atarnate, iar unele sunt atat de ciudate incat poti spune ca un copac a crescut in forma de casa. Iata care sunt cele mai frumoase case in copaci.

Top 3 cele mai frumoase case din copaci

The HemLoft – Whistler, Canada: o casa secreta ce se ascunde in padurea din Whistler. Un inginer din industria IT-ului este cel care a dezvoltat aceasta structura in forma de ou, numita HemLoft, si care se afla in inima padurii. Iubitor al naturii, atat Allen- inventatorul- cat si logodnica sa Heidi, au reusit sa construiasca singuri casuta din copac.

Temple of the Blue Moon: aceasta casa este una din zecile de case din copac construite in Issaquash, Wash. Nelson, cel care a realizat aceasta casa, si-a dorit ca pe aceasta cale, casa din copac sa fie o destinatie potrivita pentru turistii care isi doresc sa fuga de aglomeratia urbana. Temple of the Blue Moon sta asezata pe un copac cu o varsta de 300 de ani.

A Live-In Oregon Tree house: cele mai multe case in copaci se gasesc in Cave Junction, Oregon, SUA. Aici, arhitectul Charles Greenwood a petrecut mai bine de 12 ani in constructia acestor casute frumoase, pentru altii. Insa, in anul 2006, barbatul si-a luat o echipa de ingineri pentru a-si pune pe picioare propria casa in stil futurist, in copac. „Mobilata” cu cele mai tari tehnologii din ziua de azi, casa mai ofera si doua terase de unde proprietarul poate savura apusul sau rasaritul soarelui.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *