In momentul in care ne implicam intr-o relatie  nu ne mai dam seama de lucrurile care o afecteaza sau lucrurile care ne afecteaza ca si persoana. Vorbesc despre momentul in care il iubesti nespus de mult, si cum dragostea este oarba nu realizezi de ceea ce se intampla in viata ta.

Tocmai din acest motiv exista prietenii sau prietenele care te pot sfatui si care observa lucrurile din exterior si nu sunt implicati emitonal la fel ca si tine. Este normal ca ei sa vada lucrurile altfel decat le vezi tu, si dat fiind ca vei fi atat de convinsa ca el este cel mai bun pentru tine vei tinde sa le dai crezare.

Ei bine, iata cand trebuie sa iti asculti prietenii in ceea ce priveste relatia ta pentru a lua masurile necesare cat mai repede inainte de esec sau sa iti dai seama ca relatia ta te-a ruinat de-a dreptul:

Nu esti tu atunci cand esti cu el

Probabil ca stiti acea relatie in care mergi peste tot cu el insa niciodata nu te simti confortabil in prezenta lui. Este posibil ca voi sa va intelegeti super bine si sa fie totul ok din alte puncte de vedere insa nu poti sa te implici intr-o relatie in care nu te simti confortabil. Daca iti doresti acest lucru si vrei o relatie de viitor gandeste-te ca te vei simti la fel toata viata. Asadar, asculta-i pe prietenii tai cand iti spun acest lucru.

Nu te mai ingrijesti

Multe femei au tendinta ca dupa ce isi gasesc o persoana si au o relatie stabila sa nu se mai ingrijeasca atat de mult. Nu trebuie sa renunti niciodata la obieciurile si ritualurile tale de frumusete. Sala trebuie sa existe in continuare chiar daca el este multumit de cum arati.

Nu ai nimic de spus

In momentul in care nu mai ai nimic de spus, trebuie sa iti pui un semn de itnrebare. Exista persoane care iubesc atat de mult incat nu mai obiecteaza nimic niciodata.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *