Nunta reprezinta unul din cele mai importante evenimente din viata unei persoane, evenimentul in care se uneste spiritual cu persoana iubita si momentul din care viata capata un sens, iar totul se va rezuma si imparti la viata de cuplu, nu cea individuala. De aceea, nuntile sunt niste evenimente foarte importante si mari, unde sunt invitati toti apropiatii atat din familie, cat si din prieteni, si unde accentul se pune pe cei doi miri.

 

Pentru un barbat, pregatirile nu sunt atat de greu de realizat. Insa pentru o femeie,totul trebuie sa fie bine pus la punct. Aceasta trebuie sa fie in centrul atentiei, asadar rochia, tocurile, machiajul, parul, tot trebuie sa fie pus la punct. Iar cum o mireasa nu este completa fara un buchet de flori, aceasta trebuie sa aleaga unul inedit, nici prea simplu, nici prea incarcat, aspect ce se leaga de fapt de cum arata rochia, care sa fie in ton cu aceasta. Mireasa isi poate alege buchetul fie dintr-o serie de buchete deja realizate, fie sa si-l compuna dupa prorpiul plac. Insa, daca nu se poate decide ce sa aleaga, un buchet de trandafiri roz ar fi ideal pentru orice mireasa.

 

Buchetele de mireasa nu sunt deloc mari. Sunt niste buchete micute, dar suficient de mari cat sa atraga atentia. Un buchet de mireasa format din trandafiri roz este o varianta foarte buna pentru orice fel de rochie, fie ea simpla sau incarcata. Trandafirii sunt niste flori care reprezinta frumusetea si pasiunea, de aceea se ofera la ocazii speciale. Rozul pal reprezinta puritatea si simplitatea, de aceea este culoarea ideala ce poate fi folosita pentru un buchet de nunta. Majoritatea buchetelor achizitionate si comandate contin flori rosii sau albe, asa ca rozul ar fi ceva nou, inedit si pur.buchet mireasa

 

Dupa cum spuneam, buchetul depinde de rochia miresei. Asadar, un buchet de mireasa din trandafiri roz este potrivit pentru orice tinuta se opteaza . Daca rochia este deja incarcata, nu este nimic, buchetul este simplu, format dintr-un singur tip de flori de-o singura culoare, iar efectul creat nu este deranjant pentru ochi. Iar daca rochia este simpla, cu atat mai bine, nici buchetul  nu incarca efectul total pe care il va avea mireasa.

 

 

Este dificil de ales rochia ideala, coafura ideala, buchetul ideal pentru o nunta, insa, dupa mai multe cautari si sfaturi, veti vedea ca ce este simplu ofera un efect deosebit, de aceea un buchet de mireasa din trandafiri roz este o varianta buna pentru orice mireasa.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *