Bitch I'm Madonna
Bitch I'm Madonna

Bitch I'm Madonna

„Bitch I’m Madonna” este un cantec de pe al 13-lea album de studio al cantaretei americane Madonna, intitulat „Rebel Heart”, fiind interpretat de aceasta in colaborare cu Nicki Minaj. Cantecul a fost scris si produs de Madonna in colaborare cu Diplo, MoZella, Artiel Rechtshaid, Toby Gad si Minaj, iar pe 15 iunie 2015 a devenit al treilea extras pe single de pe „Rebel Heart”. Videoclipul a fost lansat doua zile mai tarziu, surprinzand-o pe Madonna la o petrecere la care mai participa doi dintre copiii ei, Diplo, Rita Ora, Alexander Wang si Chris Rock; vedete ca Miley Cyrus, Nicki Minaj, Katy Perry, Kanye West si Beyonce si-au filmat separat partile, din cauza programului incarcat si a faptului ca videoclipul a fost filmat neasteptat, dupa terminarea filmarilor pentru videoclipul anterior, „Ghosttown”.

Cantecul a fost primit cu recenzii pozitive din partea criticilor, fiind considerat un cantec care atrage atentia – nu e un lucru mic, tinand cont de faptul ca albumul in varianta delux are foarte multe piese. La origine un cantec dance/pop si electronic, „Bitch, I’m Madonna” contine si elemente ale muzicii trap.

Piesa s-a bucurat de succes inca de dinaintea lansarii ca single, mai ales in Europa, bucurandu-se de cel mai mult succes in Finalnda, unde a intrat in top 20, atingand pozitia cu numarul 13. Piesa s-a mai clasat pe locul 21 in Ungaria, 30 in Suedia, 49 in Spania si locul 90 in Franta. De asemenea, cantecul a mai urcat pe locul 11 in clasamentul american „Billboard” pentru Dance/Electronic Songs si pe locul 1 al pieselor care sunt cel mai mentionate pe Twitter. Fiind lansata abia saptamana trecuta, piesa nu a apucat inca sa apara in clasamentul Hot 100, insa exista speranta ca va intra in aceasta saptamana, putand fi primul single de pe „Rebel Heart” care produce un hit in America. In prezent, acest album este singurul din intreaga cariera a Madonnei care nu a avut o piesa clasata in Hot 100; de asemenea, este unicul ei album de studio care nu a produs un hit de top 10. Totusi, nu aduce anul ce aduce ceasul, deci, sa speram ca va obtine un hit cu acest cantec.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *