Ginsengul este o planta de origine asiatica care a fost folosita inca din urma cu cateva mii de ani pentru medicina traditionala. aceasta planta aduce o multime de beneficii, contine heterozide, minerale, vitamine, enzime, acizi aminati si alte susbtsante care asigura o buna functionare a organismului.

Aceasta planta este folosita pentru combaterea stresului, a dereglarilor la nivelul glandei tiroidei si protejeaza infectiile genitale. Exista destul de multe utilizari ale acestei plante si este foarte important sa le utilizam in avantajul nostru. Iata cateva dintre intrebuintarile acestei plante:

Stimuleaza libidoul

Poate ca va vine destul de greu sa credeti insa aceatsa planta imbunatateste si stimuleaza foarte mult activitatea sexuala. Ginsengul imbunatateste functia erectila si stimuleaza libidoul. In acest caz este recomandat un tratament de trei luni cu un gram pe zi de radacina uscata de ginseng. Poti pune ginsengul in supa sau intr-un cocktail de fructe.

Hidrateaza pielea

Cu siguranta fiecare femeie are probleme cu pielea si foloseste diferite produse de cosmetica care sa le ajute sa aiba o piele mai frumoasa si mai catifelata. Ginsengul imbunatateste capacitatea intelectuala. Daca nu mai esti atent, nu te mai poti concentra sau ai dificultati de memorare, fa o cura de 45 de zile cu ginseng. Pentru stimularea functiei cognitive este recomandat un tratament cu 1,5 g de pudra micronizata sau 300 mg de extract uscat in comprimate.

Caderea parului

Daca aveti probleme de genul caderii parului trebuie sa folositi tot aceasta planta. Ea va va ajuta sa combateti problemele legate de caderea parului si veti avea un par mai bogat, mai sanatos si mai stralucitor.

Planta se gaseste sub diferite forme in magazinele naturiste, in farmacii sau plafare. Sigur ca exista multe alte intrebuintari ale acestei plante pe care o veti folosi cu siguranta dupa ce ii veti afla beneficiile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *