De multe ori femeile sufera tot felul de deceptii din dragoste atunci cand nu au experienta necesara pentru a sti de ce au nevoie si care sunt asteptarile pe care le au de la un barbat.

Multe femei cad in plasele barbatilor aceia seducatori care nu au decat interese si tocmai idn acest mtoiv, m-am gandit sa fac un articol referitor la tipologii de barbati pe care femeile trebuie sa ii evite. Asadar, iata care sunt acestea:

  • In primul rand, barbatii aceia care sunt mereu burlaci. Te miri pana si tu cand observi ca nu are absolut nici un defect, stie sa se comporte, sa se imbrace, stie sa vorbeasca, stie tot ce are nevoie sa stie un barbat stilat, arata extrem de bine si in plus, are si un job stabil. Cand il intrebi cum de a ramas singur este posibil sa iti spuna ca nu a gasit persoana potrivita si eventual sa iti dea de inteles ca tu ai putea sa fii aceea. Sigur ca te vei lasa impresionata de faptul ca tocmai tu esti persoana potrivita insa nici sa nu iti treaca prin cap asa ceva.
  • Exista acei barbati care ar fi dispusi sa le faca curte oricarei femei le iese in cale. Daca o tipa li se pare inhteresanta si trece strada, el ii arunca anumite priviri fiind extrem de mandru de palmaresul sau bogat de femei pe care le-a avut. Nu fi si tu una dintre ele pentru ca vei ramane doar cu acest lucru.
  • Probabil ca ati mai auzit de acei barbati care nu iau nici o decizie fara s aisi intrebe mama. Poti sa fii sigura ca daca pana la aceasta varsta nu a scapat de cordonul ombilical, nu va scapa nici de acum in colo. Asdar, daca iti doresti o viata in doi cu partenerul tau, te sfatuiesc sa renunti la acest tip de baiat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *