Femeile apeleaza la tot felul de trucuri doar pentru a arata cat mai bine si pentru a ascunde imperfectiunile. Epilarea a fost de foarte multa vreme o preocupare a femeilor deoarece parul este un simbol mai mult al barbatului decat al femeii, si pentru a arata cat mai feminin si pentru a reprezenta cat mai demn sexul frumos, femeile aleg sa se epileze.

Sigur ca de-a lungul timpului au existat numeroase metode de epilare pe care fiecare femeie l-a incercat insa nu in ziua de astazi, tehnologia a evoluat si cu siguranta ca putem sa profitam de ele.

De exemplu, epilarea definitiva este o tehnica inovativa care are rolul de a face mai usoara viata femeile in ceea ce priveste epilatul. Epilarea totala, realizata cu ajutorul laserului, este o metoda utilizata pentru a elimina parul inestetic de pe tot corpul, lucru de dorit mai ales cand ai parul negru si o piele deschisa la culoare. Cu ajutorul epilarii totale, vei scapa de costisitoarele aparate de ras, creme si lotiuni de ras, precum si metodele dureroase, precum epilarea cu ceara. In timpul epilarii totale, laserul emite un fascicul de lumina blanda care trece prin piele, pana la foliculul de par, pe care il absoarbe, lasand tesutul din jur nevatamat.

Epilarea totala in cadrul unor clinici specializate este un mod rapid, confortabil si convenabil, atat pentru barbati, cat si pentru femei, indepartand parul inclusiv in zone sensibile, precum fata si gat, axile, brate, picioare, coate, genunchi, zona inghinala, piept si spate. In general, epilarea totala functioneaza pentru toata lumea, insa pentru pierderea parului pe termen lung, culoarea parului si culoarea pielii sunt doi factori semnificativi. Parul negru si maro inchis este foarte potrivit pentru tratamentul cu laser, parul blond si roscat este tratat cu mai putin succes, iar pentru parul alb si gri, tratamentul nu are efect.

De admin