apa-calda-cu-miere

Apa e foarte buna pentru organism si asta o stii de „cand lumea”, si auzi din ce in ce mai multe sfaturi care sustin ca trebuie sa consumi o cantitate minima de apa pe zi. La urma urmei, apa este o componenta vitala pentru corpul nostru, si nu trebuie sa uitam ca organismul este format din 80% apa. Insa, daca stam bine si ne gandim, acest aspect este putin cam ciudat: apa mentine practic toate functiile noastre de zi cu zi, de la transportul substantelor nutrivite din organism pana la a ne ajuta sa avem o digestie mai usoara. Astfel, ajungem la concluzia ca oamenii au nevoi de apa. Dar, o fi apa mai „fency” benefica pentru sistemul nostru? Adauga numai cateva linguri de miere si vei vedea imediat beneficiile.

Ei bine, stiu la ce te vei gandi: „Pai cum, e plin de zahar” sau „Cum poate fi ceva dulce sanatos?” Exista o multime de studii care au demonstrat beneficiile mierii de albine. Bea un pahar de apa calduta cu o lingura de miere in fiecare dimineata si vei descoperi ca iti vei imbunatati calitatea vietii.

Apa calda cu miere este benefica

Iti va intari sistemul imunitar. Mierea detine unele proprietati destul de impresionante care ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar. Asigura-te ca iti cumperi miere bio si organica, pentru a obtine un maximum de beneficii prin uciderea bacteriilor active din organism. Mierea e bogata in enzime, vitamine si minerale care te protejeaza impotriva bacteriilor si virusilor.

Pielea ta va deveni mai fina. Mierea este un anti-oxidant natural, ceea ce inseamna ca ajuta la indepartarea impuritatilor de pe piele din cauza proprietatilor antibacteriene, ajutandu-te sa iti pastrezi o piele mai curata.

De asemenea, numeroase studii au demonstrat ca apa calda cu miere este benefica daca iti doresti sa pierzi din greutate. Da, ai auzit bine. Cu toate ca mierea e dulce, zaharul din componenta sa este unul natural. Aceste zaharuri naturale te vor ajuta sa iti satisfaci poftele zilnice dulci, iar inlocuirea unei prajituri cu un pahar de apa calda cu miere te va face sa „economisesti” pana la 64% mai multe calorii.

De admin