Obezitatea este boala secolului in care traim. De fapt, obezitatea este cauzata in primul rand de alimentatia neorespunzatoare pe care o avem.

Dupa cum stim, alimentatia este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tinem cont in momentul in care ne dorim sa avem un stil de viata sanatos. Se intampla de foarte multe ori sa nu realizam care sunt alimentele care ne fac sa ne simtim mult mai sanatosi cu adevarat. De fapt, populatia incearca sa nu consume grasimi tocmai pe principiul ca acestea nu sunt sanatoase si benefice pentru organism. Chiar daca am tinde de foarte multe ori sa credem ca orice organism trebuie sa fie sanatos doar fara consumul de alimente cu grasimi, trebuie sa stiti ca acest lucru nu este deloc adevarat.

De fapt, grasimile sunt de cele mai multe ori sanatoase, cu exceptia elor din zaharuri si carbohidrati rafinati. Acestea nu sunt foarte sanatoase si nu ajuta organismul. In schimb, grasimile pot fi luate din cu totul alte surse precum din diferite alimente. Iata care sunt unele alimente care ajuta foarte mult la buna functionare a organismului:

Migdale

Migdalele si nucile sunt niste alimente absolut delicioase, care au foarte multe grasimi sanatoase. Acestea pot fi consumate goale sau in salate. Poti sa adaugi migdale cand prepari la cuptor peste sau pui deoare ce acestea contin omega3, proteine fibre si au foarte putine calorii. Totusi, in cea mai buna stare in care puteti sa le consumati este starea naturala.

Oua

Chiar daca iti dai seama destul de greu, trebuie sa stii ca ouale sunt extrem de bune pentru sanatate. Ele sunt foarte bogate in proteine si ajuta foarte mult la buna functionare a organismului. Galbenusul are forte multe graismi sanatoase care ajuta si contribuie la sanatatea ta. Asadar, incearca sa consumi oua pentru ca totul sa fie in ordine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *