Este foarte greu sa reusesti sa constuiesti o relatie serioasa, de lunga durata si serioasa. Este nevoie de efort reciproc pentru ca relatia sa fie una stabila. De multe ori se intampla ca acest efort de a ramane impreuna sa fie acordat doar dintr-o singura parte. Cand o singura persoana incearca sa obtina o relatie serioasa si un rezultat puternic atunci aceasta nu va putea avea succes. Iata care sunt lucrurile care il dau se gol ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa sau pentru pasul urmator inca:

In primul rand, daca iti tot repeta ca el nu este pregatit sa faca alti pasi inca, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Barbatii simt de regula care le este sufletul pereche. Sufletul pereche al unui barbat se gaseste atunci cand barbatul este hotarat. Chiar daca tu iti doresti o relatie serioasa cu partenerul tau, iar el nu isi doreste acest lucru lasa-ma sa iti spun ca nu faci decat sa tragi sperante desarte. Nimic nu ii va schimba parerea iubitului tau in ceea ce priveste o casatorie daca nu o va face chiar el. Nu incerca sa te minti cum ca este speriat sau nu este pregatit inca pentru ca el nu isi doreste acest lucru.

Cuvintele sunt cele care pot indulci sufletul oricui. Sigur, foarte multi ne lasam ghidati de de faptul ca vorbele pot spune foarte multe lucruri despre o persoana. Ei bine, dupa cum stim si suntem foarte buni la teorii, nu conteaza vorbele ci faptele. Degeaba partenerul tau iti spune ca te iubeste daca nu iti demonstreaza acest lucru. Nu te lasa influentata de vorbele frumoase pe care le poate spune oricine indiferent de sentimente. Faptele sunt cele care fac cat o mie de cuvinte. Daca iti spune intr-o zi ca isi doreste sa fii sotia lui atunci trebuie sa te asiguri ca el chiar face ceva pentru a realiza acest lucru.

De admin